+36-34-795-068 / +36-34-795-069
foglalkoztatas@komarom.gov.hu
2800 Tatabánya, Bárdos László u. 2.

Megalakult az Esztergom Járási Foglalkoztatási Paktum

Esztergom Város Önkormányzata, konzorciumi partnerével, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatallal uniós projektet valósít meg a járásban a hátrányos helyzetű, megváltozott munkaképességű álláskeresők és inaktívak képzési és foglalkoztatási programjainak segítése, valamint a járási paktum szervezet létrehozása és működtetése érdekében. A program első egyeztető ülése 2017. április 4-én volt Esztergomban.

Az alakuló ülésre és az Együttműködési Megállapodás ünnepélyes aláírására 2017. április 28-án került sor a Szent Adalbert Központban.

Megnyitóként Romanek Etelka, Esztergom Város polgármestere, Dr. Völner Pál államtitkár, Steindl Balázs, a Komárom-Esztergom Megyei közgyűlés alelnöke, Dr. Szerencsés László, a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Dr. Kancz Csaba, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Kormánymegbízottja mondott köszöntőt.

Az ünnepélyes aláírással hivatalosan is megalakult az Esztergom Járási Foglalkoztatási Paktum. A paktumban szereplő partneri települések (a konzorciumi tagokon kívül) a következők: Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat, Nyergesújfalu, Pilismarót, Süttő, Tát, Bajót önkormányzata. Szintén a partnerek között található a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Tatabányai Szakképzési Centrum, az Esztergomi Kolping Katolikus Középiskola, a KLIK Tatabányai Tankerület, a Szalézi Lelkigyakorlatos Ház, a Lábatlani Vállalkozók Köre Egyesület, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Határtalan Szív Alapítvány és a Boldog Ceferino Intézet.

 

Esztergom, 2017. május 5.

 

kormany.hu

 

kemkh

 

Statisztika

Ma138
Tegnap463
Ezen a héten1574
Ebben a hónapban601
Összes477765

Látogatók Infói

  • IP címe: 44.211.239.1
  • Böngésző: Unknown
  • Böngésző verziója:
  • Operációs Rendszer: Unknown

Ki van Online

1
Elérhető

2023-02-02

Hírlevél